Bel 058 31 45 31 / Mail info@dktools.be

Merken

Een betrouwbare partner voor de industriële toelevering van V-riemen, tandriemen & toebehoren.

KNIPEX is vandaag op wereldniveau hét leidinggevende tangenmerk.
Rendement, levensduur en ergonomie van Knipex gereedschap zijn georiënteerd op de hoge verwachtingen van professionele gebruikers.
Daarom maakt Knipex gebruik van zeer hoogwaardige materialen en een moderne productietechniek.

Vacuüm technologie zonder compromissen !
Pompen voor landbouw & industriële toepassingen. Wereldspeler van formaat.
Ruim assortiment MEC pompen !

Bogaert is gespecialiseerd in aandrijf- en conveyorcomponenten met een focus op kettingen.

Onze partner heeft 35 jaar ervaring wereldwijd en is de toonaangevende leverancier voor transmissie onderdelen op de Belgische markt.

North Sea Lubricants biedt een uitgebreide selectie van Europees geproduceerde hoogwaardige smeermiddelen aan voor de veeleisende hedendaagse markt.

Het assortiment van North Sea Lubricants is ontwikkeld en geproduceerd met hoge kwaliteit basisoliën en additieven, resulterend in topkwaliteit smeermiddelen welke voldoen aan de nieuwste normen van de Original Equipment Manufacturers (O.E.M.’s).

Gereedschappen producent met wereldwijde gebruikers die kwaliteit wensen te koppelen aan competitieve tarieven.

NTN is de grootste lagerfabrikant ter wereld. NTN is kwalitatief in het topsegment te categoriseren en is met name zeer goed in groefkogellagers, naaldlagers en spanring lagerblokken.

DK Tools biedt u een gamma verdeelmerken of eigen merken aan.

Vindt u een bepaald merk of een specifiek stuk gereedschap niet terug, neem contact met ons op wij helpen u graag verder in uw zoektocht.

 

Diamond kettingen

Het professionele gereedschap van Hitachi is ontwikkeld om hoogstaande prestaties te leveren. Het gereedschap kan aan de hoogste eisen op het vlak van werkcomfort, duurzaamheid en kracht voldoen.

Walterscheid is dé aandrijfspecialist, zowel mechanisch als hydraulisch. Een compleet gamma aan aandrijfassen, wielassen, wielen, tandwielkasten, aankoppelsystemen, cilinders....

Lagers, eenheden en huizen
SKF is begonnen met een lager en is vandaag de dag nog steeds wereldleider op het gebied van ontwerp en productie van wentel- en glijlagers.

Tools for professionals